Pink Bow Tie -->

Totaal aantal pageviews

zaterdag 10 augustus 2013

Beautytrends 2013



Lieve lezeressen,

Na het artikel over de fashiontrends van najaar 2013 kon het artikel over beautytrends niet missen!
Lees verder en ik breng je op de hoogte!



Huid: Voor het opmaken van de huid gebruiken we vanaf dit najaar steeds minder producten. De huid wordt niet meer afgedekt door een dikke laag foundation. Het streven is een mooie zachte / glowy / frisse / stralende huid die er zo jong mogelijk uitziet.

Wenkbrauw: de nadruk wordt vooral op de wenkbrauw gelegd. De wenkbrauw is wel geëpileerd maar zo vol mogelijk en eventueel een beetje bijgetekend met wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder.

Ogen: de eyeliner is al een tijdje in de mode en dat blijft hij gewoon, een wing blijft erg populair.
Ook op de wimpers wordt erg veel nadruk gelegd, dit kan door middel van nep-wimpers of gewoon mascara de wimpers mogen zelfs een beetje klonteren.

Wangen: Een beetje blush kan altijd maar donkere appeltjeswangen zul je niet zo snel meer tegenkomen, het beste kun je voor een lichte kleur kiezen waardoor je de look nog vrij naturel houdt.

Lippen: je kunt gaan voor een basic lipgloss maar wat helemaal hip is dit najaar zijn lippen in de kleuren: bosbes, pruim, bordeauxrood en wijnrood. Dit mag glanzend maar dé nieuwe trend is zo mat mogelijk!

Nagels: wit gelakte nagels zijn al een tijdje helemaal in maar ik wil het toch even noemen want ik vind het er super classy uitzien! En nu in de na-zomer benadruk je nog even net wat meer hoe bruin je bent!




Wat ik toch nog even kwijt moet: Op de bovenste afbeelding zien jullie beyoncé stralen. Ik vind haar onwijs knap, ze is een van mijn favoriete celebs op dit moment. Maar eergisteren heeft ze haar haar helemaal kort geknipt, het is niet zo dat ik het niet mooi vind. Alles staat haar goed maar ik vind dit echt wel zonde, ik zie haar liever met haar lange golvende haar!



Wat vinden jullie van de nieuwe beautytrends? En wat vinden jullie van Beyonce haar nieuwe kapsel?

8 opmerkingen:

  1. Handig om te weten! Je hebt een leuke blog, ik volg je nu op Bloglovin'

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beyonce ziet er zeker prachtig uit met een korte koppie. Verder is het altijd goed om te lezen dat minder foundation een 'trend' is, want dat is ook een stuk beter voor je gezicht. Kan het beter ademen ^_^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke trends!
    ik vind het gewaagd van beyonce, het staat haar wel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk artikel! Ook ik vind het gewaagd van Beyoncé en zie haar liever met langer haar. Maar gelukkig bestaan er extensions en binnenkort zien we haar wel terug met lang haar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hm, ik ga dan toch maar eens nog wat witte nagellak kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke artikel. Ik vind Beyonce er prachtig uit zien..

    xx Mounia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die dikke wenkbrauwen vind ik echt afschuwelijk, ;o Witte nagels lijken me wel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke post! <3

    XxX
    http://fabulousstylews.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen